torstai 29. marraskuuta 2012

Dude, where is my car... cake?

Elämäni on yhtä kokeilua konsanaan. Nämäkin nimittäin ovat minulle ensimmäiset laatuaan, koska ne ollut koskaan aiemmin tehnyt autokakkua. Voin kertoa, että jännitti mitäköhän siitäkin tulee, koska olin jo mennyt lupaamaan auton muotoisia synttärikakkuja sen koomin harjoittelematta. Lopputulos oli siis vain toiveen varassa.

Ensimmäisiin juhliin toivottiin autoa. Muulla ei kuulemma ollut väliä, kunhan kakku oli auton muottoinen, että 1 v. sankari ymmärtää sen olevan "prum prum" :D Ajattelin, että olisi huippua tehdä sellainen punainen rallikupla. 



Käytin sellaista Iloinen keittiö sokerimassaa ja jos totta puhutaan, se ei mielestäni ollut kovin hyvää. Tahtoi repeillä useasta kohdasta ja jouduin tuohon toiselle puolelle tekemään tuon ruutulipun peittääkseni ison repeämän. No, ei ollut hätä sen näköinen, koska ruutulippu sopi teemaan ja toi yksityiskohtaisuutta. Pitkän aikaa tuijottelin kakkua ennen kuin se haettiin pois, enkä saanut mieleeni mitä siitä puuttui. Vasta katseltuani valokuvaa tajusin, että autossa ei ole sivupeilejä, jotka minun oli siihen tarkoitus laittaa. Laitoin kakkuun hillon sijasta suklaakastikkeen ja täyte oli pätkis-piparminttu.




Toisen autokakun teemana oli Disneyn Autojen Martti. Kuvassa ilme näyttää paljon pelottavammalta kuin mitä se oli live. Olin tyytyväinen lopputulokseen, mutta harmittaa etten ottanut enempää kuvia takaapäin, koska askartelin taakse hinauskelat ja kaikki. Tämänkin kohdalla pakko myöntää, että myöskään suklaan makuinen sokerimassa ei ole kovin herkullista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti