perjantai 15. kesäkuuta 2012

Cupcakesejä ja leivos menneisyydestä

Cupcakesit ovat minulle oikeastaan ihan uusi tuttavuus ja pursotushommatkin ovat vasta ihan harjoitteluvaiheessa. Taas kerran äitini hokemaa lainatakseni: Harjoitus tekee mestarin ja mestaritkin harjoittelevat. Ehkä minustakin siis joskus mestari tulee? (toivossa on ainakin ihan hyvä elää)

Aiemmin en koskaan saanut muffineja onnistumaan. En siis ikinä. Sitten menin ja investoin muffinipeltiin (vai mikä se nyt oikealta nimeltään onkaan), johon muffinivuoat on helppo upottaa ja voilá oli minulla onnistuneet muffinit. On sitä tullut jotain ihan tuhoon tuomittuja yrityksiäkin tullut kokeiltua, mutta tietääpähän ettei kokeile vastaavaa enää toiste :D

 Hello Kitty -cupcakes siskon ystävän valmistujaisiin. Väkersin nuo päät ihan itse ja oli hieman työ saada ensimmäisestä oikeesti hyvä. Loput menikin kuin leikiten.
Minttusuklaa-kinuski -cupcakes vihan vain omaksi ilokseni :) Testasin kuorrutetta, jonka löysin eräältä sivuilta.
 Piparkakku -cupcakesit suklaan- ja piparinmakuisella kuorrutteella. Nämä olivat jouluna jälkkäripöydässä pienenä lisänä luumuhyydykkeen lisäksi. Nuo ihanat pahvikoristeet löytyivät Tiimarista ja olivat vielä alennusmyynnissä.
 Kivasti syntyi hääkakun koevedoksesta myös  muutama leivos, koska sattui jäämään hieman hukkapaloja. Itse tykkäsin kyllä ehkä kakusta enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti