perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kakkuja menneisyydestä

Seuraavat luomukset ovat siis jo aiemmin tehtyjä. Infona voisi sanoa ehkäpä sen verran, että käytän aina kakkujen täytteeseen rahkaa. Pelkästä kermasta tulee mielestäni tylsä. Oma suosikkimakuni on ehdottomasti karpalo, jota käytänkin aina kuin mahdollista. Joskus myös tuttuni pyytävät minua tekemään kakkuja juhliinsa ja pyrin aina antamaan vaihtoehtoja millaisen kakusta voisi tehdä :)

 Tämän Turtles-kakun tein entiselle avomiehelleni syntymäpäiväksi. Kilppareita toivottiin niin niitä sitten tehtiin myös.
 Tuparikakku... Voin kertoa, että mustan sokerimassan käsittely ei ollut kivaa tuona päivänä.
 Juhannuskakku 2011 ja ihan täysin kokeilujuttu. Makuina Sitruuna-lime-valkosuklaa.
 Tämän kakun tein kavereitten tupareihin tavallaan yllätyksenä. Teemana oli musta-valkoinen ja asunto oli nimetty Casa de HOI:ksi.
 Entisen työkaverin poika täytti 3 vuotta ja halusi muumikakun. Kakun takapuolella oli vielä pieni Haisuli, joka oli jumittunut lumihankeen. Haisuli oli kuulemma pienen pojan lempparipala koko kakusta :)
 Tämän laukkukakun tein entisen työkaverini ja hänen miehensä häihin. Pari matkustaa paljon ja siksi laukkuun piti kiinnittää lappuja, joissa on heidän menneitä matkakohteitaan. Äitini kuvaili kakkua hyvin: Päällimmäisenä on morsiammen laukku, keskimmäisenä sulhasen ja alimmaisena on parin yhteinen laukku.
 Tämän kakun tein erään tutun äidin synttäreille. Toiveena oli jotain trooppista hedelmää ja sitähän tehtiin.
;
 Pienen tytön toiveena oli alun perin merenneitokakku ja Ariel, mutta oli pakko tyytyä B-vaihtoehtoon eli Helinään, koska Arielia ei ollut saatavana kuin "jalallisena" ja siinä olisi mennyt koko merenneitojuttu vikaan.
 Tässä on koevedos eräiden tuttujen hääkakusta. Lähipäivinä pitäisi vielä tehdä toisenlainen maistiainen, koska eivät vielä ihan tarkalleen tienneet mitä haluavat. Muodoksi valikoitui kuitenkin kulmikas perinteisen pyöreän sijaan.
 Kakku työkaverini 30v. synttäreille. Tämä on ehdottomasti yksi suosikeistani :)
 Kakku sukujuhliin.

 Täti halusi syntymäpäivilleen muumikakun niin olihan sellainen sitten pakko toteuttaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti